Zondag 28 februari

VANDAAG is het een rustige dag. Ik bemerk vooral heel veel vermoeidheid. Natuurlijk ben ik, al is het niet zo intensief, aan het uitpakken. Ik heb nog 25 a 30 dozen te gaan en ondertussen heb ik veel nieuwe spullen: een koelkast, vriezer, inductiefornuis, pannen, dekbedovertrekken en hoeslakens (de ouden waren allemaal 20 jaar oud), een keukenrek, dan komt er nog een tweede boekenkast en ik moet nog het een en ander bekijken, want ik heb ook een kledingkast nodig. Ik ben nu vooral veel aan het weggooien, zoals oude dekbedovertrekken en hoeslakens, dat scheelt weer wat dozen. Boeken die ik niet wil houden geef ik weg, maar voorlopig kijk in wat ik kwijt kan met twee boekenkasten.

Na het uitzoeken en inruimen van mijn boekenkasten zijn als laatste mijn snaarinstrumenten, synthesizer en toebehoren aan de beurt, daarna kan ik gaan kijken of er nog een kledingkast past. Ik heb heel wat spullen nog niet gevonden, maar dat komt wel als ik alle dozen leeg heb gemaakt, dan kom ik vast mijn sport bh’s tegen die ik nodig heb voor na mijn operatie. Ik heb daar gisteren over geschreven op mijn andere pagina: https://nonbinair-lhbtq.nl/blog/2021/02/27/operatiedatum-is-bekend/ .

2021-04-19T09:16:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Mijn operatiedatum

Zo meteen ga ik douchen en een stuk wandelen. Mijn glucose is best in de war de afgelopen dagen. Daarna ga ik oude dekbedovertrekken en hoeslakens weggooien. Ik heb gisteren een nieuwe gehad (één van de vier) en ook hoeslakens. Lekker zwart allemaal van goede kwaliteit. Volgende week ga ik eens kijken hoe ver dat ik kom, samen met de begeleider. We hebben in ieder geval een schema gemaakt met rustdagen, zodat ik niet constant bezig ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s